Fotbollsbiljetter till Arsenal

Arsenal är ett av de bästa lagen att vara supporter åt om man vill ge sig iväg på fotbollsresa med ett sällskap där alla inte vill gå på matchen eftersom deras hemarena ligger i London. London är en stad som det inte går att ogilla då det finns någonting för alla att göra, så man kan ta med sig ett helt gäng av vänner att ha kul tillsammans med. Kanske hälften går på fotboll medan resten går på opera och sedan kan man ha resten av helgen tillsammans. Riktigt toppen!

Olika lösningar

Är det så att man ska boka in en fotbollsresa för att se Arsenal på hemmaplan som även ska inkludera personer som inte är intresserade av fotboll är det bästa alternativet kanske att boka var sak för sig, eller så kan man försöka få till det så att resterande personer kan boka in sig på samma hotell och flyg. Man kan boka Hotell + Biljett utan flyg och då kan man ju se till att de andra bara tar samma hotell och sedan kan man boka in sig tillsammans på flyg. Flygbiljetter till London från Sverige eller Köpenhamn är ju riktigt billigt så man kan på detta sätt även hålla nere kostnaderna vilket ju alltid är ett plus!

Olika matcher – olika priser

Något som är bra att veta innan man bokar är att priset ser väldigt olika ut beroende av vilket lag som Arsenal FC möter. Är det så att de möter andra topplag så som exempelvis Manchester United eller Liverpool så kostar biljetterna mer än om det handlar om lag som ligger längre ner i serietabellen och som har färre supportrar. Vill du se en match mot ett av de andra engelska topplagen får du därför vara beredd på en högre kostnad än om du väljer en match med ett lag som ligger längre ner i serietabellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *